ΔΕΑΒ: Στον εισαγγελέα για απειλές στον παρατηρητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η ΔΕΑΒ απευθύνεται στη δικαιοσύνη για απειλές που κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο παρατηρητής της μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οι ποινές που ανακοίνωσε. 

ΔΕΑΒ: Στον εισαγγελέα για απειλές στον παρατηρητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Την απόφασή της να στείλει στον εισαγγελέα την καταγγελία που έχει δεχτεί από τον παρατηρητή της στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ότι δέχτηκε απειλές μέσω διαδικτύου ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ. Για εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω κροτίδας που είχε ρίξει οπαδός της.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ και για τις υποθέσεις των επεισοδίων των πρόσφατων αγώνων σε χαμηλότερες κατηγορίες:

Η ΔΕΑΒ με σχετικές αποφάσεις της στις 26-02-2024, επέβαλε τις παρακάτω Διοικητικές Ποινές:

Α) Σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου «Απόλλων Ποντίων» Διοικητικό Πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για έναν (1) αγώνα εθνικής διοργάνωσης που αυτό αγωνίζεται ως γηπεδούχος,
και

Β) Σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου «Μανδραϊκός» Διοικητικό Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τρεις (3) αγώνες εθνικής διοργάνωσης που αυτό αγωνίζεται ως γηπεδούχος,
λόγω σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα μεταξύ των φιλάθλων των ανωτέρω ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων κατά τον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου στις 18-02-2024 για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔΑ.

Γ) Περαιτέρω απέστειλε κλήσεις σε ακρόαση για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και ΓΣ Διαγόρας Ρόδου για σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, κατά τον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 25-02-2024 στη Ρόδο για το πρωτάθλημα της Super League 2 2023-2024.

Δ) Τέλος η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητή της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο.