Άρης - Βόλος 2-0: Μορόν κι Ανσαριφάρντ... χάλασαν το ντεμπούτο του Κόντη!

Δεύτερη σερί νίκη (2-0) του, επί πέντε αγωνιστικές αήττητου, Άρη με γκολ του Moρόν (45+1') και του Ανσαριφάρντ επί του Βόλου στο ντεμπούτο του Χρήστου Kόντη

Άρης - Βόλος 2-0: Μορόν κι Ανσαριφάρντ... χάλασαν το ντεμπούτο του Κόντη!

Ούτε η αλλαγή προπονητή (με την έλευση Κοντή αντί του Λόπεθ) επέτρεψε στον Bόλο να γυρίσει το... διακόπτη, μετά από εννιά ματς χωρίς νίκη, κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»..

Στο πρώτο ματς με τον κόσμο τους στις εξέδρες, μετά τις 26/11, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 φτάνοντας τις δύο σερί επιτυχίες και τα πέντε ματς αήττητου,

Η ομάδα του Μάντζιου χωρίς τους Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ντουκουρέ, Πάρδο, Μπένετ και Ρουπ είχε την υπεροχή όπως αναμενόταν αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει κι όταν το έκανε έπεφτε πάνω στον Κόβακς.

Που σταμάτησε τον Μορόν (11΄) τον Νταρίντα (33') και τον Μανού Γκαρθία (44').
Στην τελευταία περίπτωση ο Oύγγρος είχε και την συνδρομή του δοκαριού στο «ριμπάουντ» του Μορόν προ κενής εστίας!

Ο Iσπανός δευτερόλεπτα αργότερα (45'+1)... εξιλεώθηκε αξιοποιώντας ασίστ με το ...τακούνι του Μανού Γκαρθία, ανοίγοντας το σκορ!

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Άρη (απελευθερωμένο...) να έχει ευκαιρίες αλλά είτε ο Κόβακς (στο 57' με τον Μανού και στο 68' με τον Σουλεϊμάνοφ) είτε η αστοχία των Νταρίντα - Οντουμπάτζιο, είτε το δοκάρι (74' Ζαμόρα) κράτησαν τον Βόλο στο ματς ως το 88'.

Τότε που ο νεοεισελθών Ανσαριφάρντ με προβολή πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τον Άρη κλειδώνοντας το τρίποντο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ– ΒΟΛΟΣ 2-0

Γήπεδο: «Kλ. Βικελίδης»

Σκόρερ: 45+1’ Μορόν, 88' Ανσαριφάρντ

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Τζούρασεκ (75') - Ντε Καμπς (10’), Γκαρσία (12’), Κόμπα (31') Tσοκάντης (77'), Μπαριέντος (90')

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΡΗΣ (Mάντζιος): Koυέστα – Oντουμπάτζιο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι – Βέλεθ (81’ Ζιλ), Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Γκαρθία (70’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (70’ Σαμόρα) – Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ).

ΒΟΛΟΣ (Kόντης): Κόβακς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα - Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (λ.τρ. 36’ Μπαριέντος) – Τρουιγέ (63’ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Aσενχούν (76’ Ολιβέρα) – Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).