Χασάν, μετά από 20 μέρες απραξίας!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε τραυματιστεί στις 16 Οκτωβρίου με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και με δύο προπονήσεις κέρδισε φανέλα βασικού στο «Κλ. Βικελίδης».

Χασάν, μετά από 20 μέρες απραξίας!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το fosonline.gr ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές για το παιχνίδι με τον Άρη συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χασάν πήρε τη θέση του Ναουέλ και ο Γκιγιέρμε τη θέση του Καμαρά. Όλοι οι υπόλοιποι δεν… κουνήθηκαν από την ενδεκάδα.

Το δίδυμο ΜπουχαλάκηςΓκιγιέρμε θα το δούμε για πρώτη φορά φέτος αγωνιζόμενο, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια ο ένας αντικαθιστούσε τον άλλον.

Η μεγαλύτερη έκπληξη πάντως ακούει στο όνομα του Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ προέρχεται από 20 μέρες αγωνιστικής απραξίας. Είχε πάθει θλάση στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας στην μακρινή Σουαζιλάνδη στις 16 Οκτωβρίου.

Από τις αρχές της εβδομάδας έλεγε ο Χασάν ότι θα το προλάβαινε το ματς του «Κλ. Βικελίδης», αλλά ελάχιστοι περίμεναν ότι θα έπαιζε και βασικός. Ο Μαρτίνς όμως ήθελε να τον περιμένει εώς την τελευταία στιγμή.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν όλη την εβδομάδα από τον Ρέντη ανέφεραν ότι ο Αιγύπτιος το πολύ-πολύ να έμπαινε στην αποστολή και να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλωστε, όλες κι όλες δύο προπονήσεις έκανε με την ομάδα μετά από τρεις εβδομάδες και πώς θα αποτελούσε ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητάς του. Περισσότερο έμοιαζε φαβορί για ενδεκάδα για τα ματς με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό…

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεώρησε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση για να ξεκινήσει και αποφάσισε τελικά να τον ρίξει στη μάχη αντί του Μάνου ή του Λάζαρου. Στην χθεσινή προπόνηση είχε δοκιμάσει και τους τρεις στα «διπλάκια», αλλά ο Χασάν έμοιαζε να είναι το αουτσάιντερ. Ο Αιγύπτιος ωστόσο έπεισε τον προπονητή του και σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει απέναντι στον Άρη.