Πάει για το ματς με Παναθηναϊκό ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αιγύπτου και οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες.

Πάει για το ματς με Παναθηναϊκό ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αιγύπτου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα μείνει περίπου 3 εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με την Σουαζιλάνδη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυικό πρόβλημα που θα τον κρατήσει έξω για το προαναφερθέν διάστημα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του παίκτη για λεπτομερείς εξετάσεις και οριστική διάγνωση. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες των συμπατριωτών του, ο Χασάν θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ, Άρη και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα όπως και τις αναμετρήσεις με την Ντουντελάνζ. Θα κάνει προσπάθεια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Επιπλέον θα ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Δημήτρης Μάνος, ως λύση για φορ πίσω από τον Γκερέρο. Αλλά πρώτα ας περιμένουμε τι θα πει κι ο Ολυμπιακός όταν επιστρέψει και κάνει τις εξετάσεις ο παίκτης.