ΑΕΚ: Δύσκολα θα παίξει με Λαμία ο Λιβάι Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (21/2) και δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία το Σάββατο (24/2). «Τρέχει» για ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Επέστρεψε ο Έκι Πόνσε.

ΑΕΚ: Δύσκολα θα παίξει με Λαμία ο Λιβάι Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε

Ανησυχία επικρατεί στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σκόραρε δις την περασμένη Κυριακή (18/2) στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Κηφισιάς. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε σήμερα (21/2).

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να μείνει εκτός από το παιχνίδι της «Ένωσης» που ακολουθεί το Σάββατο (24/2) με αντίπαλο τη Λαμία για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για τα προλάβει τα ματς που ακολουθούν με ΠΑΣ Γιάννινα (28/2) και Άρη (3/3).

Για το ματς με τη Λαμία υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζονται ούτε οι Μουκουντί και Ζίνι που συνεχίζουν με θεραπεία λόγω των μυϊκών τραυματισμών.

Τα καλά νέα πάντως για τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα ακούν στην επιστροφή του Έκι Πόνσε και θα βρίσκεται στην αποστολή, όπως επίσης και οι Μάνταλος και Φερνάντες που προπονήθηκαν κανονικά.

Τέλος, από αύριο (22/2) αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Μήτογλου, που σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα.