Το μήνυμα που εκπέμπει ο Ατρόμητος στους διεκδικητές του τίτλου

Ο Ατρόμητος τελείωσε χωρίς μεγάλες απώλειες τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφού η ισοπαλία απέναντι στον δικέφαλο του βορρά έφερε χαμόγελα.

Το μήνυμα που εκπέμπει ο Ατρόμητος στους διεκδικητές του τίτλου

Η ομάδα του Περιστερίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε τελικά να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας και να γίνει η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς φέτος από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει κάθε λόγο να χαμογελάει για το αποτέλεσμα, γιατί αν και ο Ατρόμητος είχε το ματς - μπολ, η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν τους τρεις βαθμούς με περισσότερες αξιώσεις και αν κάποια ομάδα ίσως δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.

Όμως τα «αν» δεν γράφονται στην ιστορία των αναμετρήσεων και η χθεσινή στο Περιστέρι έγραψε ότι ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος και πήρε καλό βαθμό στο πρώτο από τα τρία κρίσιμα «τεστ» του, αφού ακολουθούν οι αγώνες με την ΑΕΚ εκτός και τον Ολυμπιακό εντός.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι να έχουν κάαθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Τόσο επειδή κατάφεραν σε ένα ακόμα ματς να μη γευθούν το πικρό ποτήρι της ήττας, όσο κι επειδή απέδειξαν ότι ακόμα και με αρκετές απουσίες η ομάδα έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και ξέρει πως να παίρνει τα αποτελέσματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι σκέψεις που κάνει ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ΟΑΚΑ. Ο Αυστριακός θα έχει στη διάθεσή του ακόμα πιο πολλά «όπλα» προκειμένου να κυνηγήσει τη νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ και να αποδείξει ότι η ομάδα του βαδίζει στα σωστά χνάρια.

Άλλωστε ο Ατρόμητος μέχρι εδώ το καθήκον του το έχει κάνει. Έχει μαζέψει τους βαθμούς κόντρα στις ομάδες που ήταν θεωρητικά στα «μέτρα» του και πλέον θέλει να δείξει στους διεκδικητές του τίτλου ότι από πέρυσι έχουν αποκτήσει και μια νέα... παρέα! Το ξεκίνησε καλά, αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε και τη συνέχεια.