Ολυμπιακός: Υπέγραψε την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της προπονητικής του καριέρας στην Ελλάδα (με ΠΑΟΚ και Ξάνθη) στο 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ολυμπιακός: Υπέγραψε την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Λουτσέσκου στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε θρίαμβο τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με το 1-4 στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υπέγραψε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα.

Ο 55χρονος τεχνικός ουδέποτε στο παρελθόν είχε χάσει εντός έδρας παιχνίδι με τόσο μεγάλο σκορ και όχι μόνο στην καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και νωρίτερα όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο στην υπόθεση, είναι ότι και η προηγούμενη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Λουτσέκου στη χώρα μας είχε πάλι την υπογραφή των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα ήταν το 2015, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης και είδε τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 1-3, με τα δύο γκολ του Κώστα Φορτούνη κι ένα του Τζίμι Ντουρμάζ - με τον Μάρκο Σίλβα να βρίσκεται ακόμα τότε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.