Σαργκάνης: «Ο Ολυμπιακός καίγεται για το αποτέλεσμα, όχι για την ποιότητα του ποδοσφαίρου»

Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως μεταξύ άλλων και τη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος στο Conference League.

Σαργκάνης: «Ο Ολυμπιακός καίγεται για το αποτέλεσμα, όχι για την ποιότητα του ποδοσφαίρου»

Για τα καλά στοιχεία που έδειξε ο Ολυμπιακός στον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο την Φερεντσβάρος στο Conference League, στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Σαργκάνης, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για το μεγάλο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/2, 20.30) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Σαν αποτέλεσμα το 1-0 δεν εξασφαλίζει κάτι στον Ολυμπιακό, είναι ανοικτό ενόψει της ρεβάνς. Έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός βρήκε κάποια καλά πατήματα στο γήπεδο. Έδειξε διάθεση, ενώ φάνηκαν καλά στοιχεία στο «διάβασμα» του παιχνιδιού από τον Μεντιλίμπαρ. Ότι άλλαξε το σύστημα, το έκανε 4-4-2. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός «καίγεται» για το αποτέλεσμα όχι για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που θα μας προσφέρει», είπε αρχικά μιλώντας στο «Blue Sky» ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα:

«Όταν πρόκειται για ντέρμπι, όλα είναι «ανοικτά». Βλέπουμε έναν Ολυμπιακό που ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό για να μπορέσει να μπει όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ και μετά όλα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει ελαφρώς το προβάδισμα λόγω έδρας για να κερδίσει το παιχνίδι».

Για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, επεσήμανε: «Μετά το 0-1 οπωσδήποτε θα δώσει κανείς ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Παίζει μέσα στην έδρα του, έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να είναι 50-50% όσο σε καλύτερη κατάσταση να είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός».

Τέλος, για την ΑΕΚ του Αλμέιδα, υπογράμμισε: «Παρουσιάζεται πολύ καλή, πολύ δυνατή και αξιόπιστη στο γήπεδό της. Θα πω ότι γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε από τα Χριστούγεννα ποιος θα είναι ο πρωταθλητής όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια . Είναι νωρίς ακόμα για προγνωστικά. Εκεί θα δούμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον η μάχη στην κορυφή και στην ουρά. Ευχάριστη έκπληξη είναι η Λαμία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν παρατάει ποτέ το παιχνίδι».