Πλήγμα στον Πανιώνιο με Κόρμπο

Ο αρχηγός του Πανιωνίου αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πλήγμα στον Πανιώνιο με Κόρμπο

Ο Πανιώνιος μπορεί να νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-0 αλλά είδε τον αρχηγό του, Παναγιώτη Κόρμπο να αποχωρεί από τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Ο παίκτης των «κυανέρυθρων» συγκρούστηκε με τον Λουσέρο σε μία εναέρια μονομαχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας ο 33χρονος αμυντικός μέσος υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου και αναμένεται να υποβληθεί αύριο(4/11) σε επέμβαση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις.

Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας.»