Ολυμπιακός: Το κεφάλαιο «Πασχαλάκης» έκλεισε, τι γίνεται με Φορτούνη, Μασούρα

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και πλέον παραμένουν ανοιχτά αυτά των Κώστα Φορτούνη, Γιώργου Μασούρα.

Ολυμπιακός: Το κεφάλαιο «Πασχαλάκης» έκλεισε, τι γίνεται με Φορτούνη, Μασούρα

Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός τα έχει βρει και ο έμπειρος πορτιέρε θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2026. Ο 33χρονος γκολκίπερ από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει πολλά στο κλαμπ και οι «ερυθρόλευκοι» τον ανταμείβουν.

Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία έχει να κάνει φυσικά και με τους νέους οικονομικούς όρους. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά το νέο συμβόλαιο του Πασχαλάκη θα είναι αρκετά υψηλότερο από αυτό που έχει τώρα.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκλεισε αυτό το κεφάλαιο υπάρχουν ανοιχτά δύο ακόμα. Το ένα έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ειδικά στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν καθοριστικός για την ομάδα. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά στα 31 του χρόνια θέλει να κάνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Το περασμένο καλοκαίρι είχε βρει πρόταση για συμβόλαιο που ξεπερνούσε τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Βέβαια πρόκειται για μία πρόταση που είχε φτάσει από Άραβες άρα θα έπρεπε όχι απλά να φύγει εκτός Ελλάδας, αλλά και εκτός Ευρώπης.

Ολυμπιακός και Φορτούνης είναι σε συζητήσεις με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να θέλει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Είναι μία περίπτωση που φαίνεται πως δεν είναι και τόσο απλή, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το άλλο κεφάλαιο είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος φέτος και ειδικά από τη στιγμή που τα πράγματα στράβωσαν έχει βγάλει στο γήπεδο προσωπικότητα και έναν ηγετικό χαρακτήρα. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κανένα παράπονο από τον 30χρονο επιθετικό που όσα χρόνια βρίσκεται στον Πειραιά δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Για τον Μασούρα υπάρχει το σοβαρό ενδιαφέρον από τη Γερμανία και δεν είναι μυστικό πως δεν τον αφήνει αδιάφορο. Η προοπτική να φύγει εκτός Ελλάδας είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του, αλλά στα χέρια του έχει και μία πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό που επίσης δεν την αγνοεί. Και αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.