Γιώργος Δώνης: «Είχαμε τον έλεγχο», τι είπε για Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του αλλά όχι και με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

Γιώργος Δώνης: «Είχαμε τον έλεγχο», τι είπε για Ολυμπιακό

Σε ένα σκληρό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη.

Παρόλα αυτά το σκορ παρέμεινε στο 0-0 μέχρι και το τελευταίο στήριγμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου: «Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας. Είχε πολλές μονομαχίες, είχε πολλά πράγματα τακτικά. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, ένα πολύ μετρημένο παιχνίδι. Το πήγαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο περιμένοντας ότι κάποιες από τις φάσεις που θα κάνουμε θα μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο τέρμα. Είχαμε τρεις-τέσσερις μεγάλες φάσεις, δεν τα καταφέραμε, έγινε η προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για μια νέα ομάδα που χτίζουμε είμαι ευχαριστημένος. Όχι από το αποτέλεσμα αλλά από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου».

Το αποτέλεσμα το βλέπετε ως εξέλιξη για την ομάδα σας ή ως μια χαμένη ευκαιρία; «Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπορούν να γίνουν διάφορα πράγματα. Απ' όλα μαθαίνεις. Ακόμα και από τις άσχημες εμφανίσεις και τις καλές εμφανίσεις. Για μια ομάδα που έχει ένα σταθερό πλάνο ξέρουμε ποιος είναι ο δρόμος μας και αυτόν ακολουθήσουμε πιστά».

Ακολουθεί τώρα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Πάλι θα οργανωθούμε, θα ετοιμαστούμε, ώστε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες πάλι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας».