Ρισβάνης: «Μαζέψαμε τους βαθμούς που πρέπει και τώρα θα αγχώσουμε τους μεγάλους»

Ο αμυντικός του Ατρομήτου μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και τόνισε ότι αφού αυτός και οι συμπαίκτες του πήραν τους βαθμούς που έπρεπε, τώρα ευχαριστιούνται τα ντέρμπι.

Ρισβάνης: «Μαζέψαμε τους βαθμούς που πρέπει και τώρα θα αγχώσουμε τους μεγάλους»

Ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας μετά το παιχνίδι εστίασε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος θέλει να αγχώνει τους αντιπάλους του και ότι στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας αμυντικός επεσήμανε ακόμα ότι το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ήταν δικής της ευθύνης, ενώ καταλήγοντας είπε ότι οι Περιστεριώτες θα κυνηγήσουν και το κύπελλο Ελλάδας:

«Μπήκαμε καλά στο ματς, δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι καθαρά ευθύνη δική μας. Καταφέραμε όμως και πήραμε το βαθμό που θέλαμε, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά χαρούμενοι. Κάναμε ένα λάθος στην άμυνα αλλά κοιτάξαμε μπροστά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο μυαλό όλων μας ήταν τα ματς που έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς, εκεί τα καταφέραμε και πλέον σκεφτόμαστε τα ντέρμπι και είμαστε πολύ χαλαροί, χωρίς άγχος. Θέλουμε να δείξουμε πως αξίζουμε παραπάνω όλοι οι παίκτες, μόνο οι αντίπαλοί μας πρέπει να αγχώνονται. Στόχος μας είναι η Ευρώπη, αν μπορούμε και κάτι καλό στο Κύπελλο, μακάρι να έρθει».