Ολυμπιακός: Το ντόμινο στους πάγκους με Μεντιλίμπαρ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήδη βρίσκεται στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ αναμένεται να προκύψουν κι άλλες αλλαγές στους «ερυθρόλευκους» πάγκους.

Ολυμπιακός: Το ντόμινο στους πάγκους με Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό και την Πέμπτη θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. Στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο αναμένεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ πιθανό ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος να ενταχθεί στο τιμ του Ισπανού προπονητή. Ήδη ο Έλληνας κόουτς ήταν στο πλευρό του Ισπανού στην πρώτη του προπόνηση που έκανε στον Ρέντη την Κυριακή.

Ο Συλαϊδόπουλος αναμένεται να πάρει θέση στο τιμ του Μεντιλίμπαρ από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κ19 στο Youth League. Ακόμα επίσημο δεν είναι, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο 45χρονος τεχνικός θα είναι στο πλευρό του νέου κόουτς.

Από τη στιγμή που ο Συλαϊδόπουλος θα πάρει θέση στην πρώτη ομάδα τότε θα υπάρξει αλλαγή και στην ακαδημία. Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης που είναι προπονητής στην Κ17 του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει τη θέση του Συλαϊδόπουλου στην Κ19. Θυμίζουμε ότι ο Συλαϊδόπουλος ήταν και πέρσι στην πρώτη ομάδα ως βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό.