Ολυμπιακός: Όλοι στο ίδιο «καζάνι» για τον Μεντιλίμπαρ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να ενεργοποιήσει και όλους όσους είχαν απενεργοποιηθεί από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, γιατί άπαντες θα χρειαστεί να βοηθήσουν. Αρκεί φυσικά να το αποδείξουν στην προπόνηση...

Ολυμπιακός: Όλοι στο ίδιο «καζάνι» για τον Μεντιλίμπαρ!

Ευκαιρίες θα πάρουν όλοι... Μέσω της προπόνησης άπαντες θα κληθούν να αποδείξουν στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Κι αυτό αφορά φυσικά και όλους όσους είχαν τεθεί κατά κάποιο τρόπο εκτός πλάνων του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Για παράδειγμα, οι Βιθέντε Ιμπόρα, Στέφαν Γιόβετιτς και Ζουλιάν Μπιανκόν είναι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν τύγχαναν το τελευταίο διάστημα της εμπιστοσύνης του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να απορρίψει κανέναν. Για εκείνον όλοι βράζουν στο ίδιο... καζάνι! Για εκείνον όλοι ξεκινούν από την ίδια γραμμή αφετηρίας και περιμένει στις προπονήσεις να αποδείξουν ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/2) δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές από τον Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τα πρόσωπα που επέλεξε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Δύσκολα ο Ισπανός τεχνικός θα μπει σε μία διαδικασία να αλλάξει πολλά πράγματα με το «καλησπέρα» σε επίπεδο προσώπων, συστημάτων κ.ο.κ. Στο ξεκίνημα της θητείας του στο λιμάνι θα επιδιώξει να πάει με τους παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα και σταδιακά θα αρχίσει να βάζει σιγά-σιγά και τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα. Είπαμε όμως: Και οι θεωρητικά «ρεζέρβες» οφείλουν να δείξουν στην καθημερινότητα στον Ρέντη ότι αξίζουν την ευκαιρία που προτίθεται να τους δώσει ο Μεντιλίμπαρ...