Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ και οι σημειώσεις από τον ΟΦΗ ενόψει Φερεντσβάρος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του ποδοσφαιριστές και να πιάσει αμέσως δουλειά με άρωμα... ΟΦΗ και Φερεντσβάρος.

Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ και οι σημειώσεις από τον ΟΦΗ ενόψει Φερεντσβάρος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Πήγε την Κυριακή (11/2) κανονικά στον Ρέντη, γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως έπιασε δουλειά. Το πρόγραμμα για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τις σημειώσεις που κράτησε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και το ματς που ακολουθεί με τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (15/2).

Είναι σαφές ότι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ως αποτέλεσμα να βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο τον Μεντιλίμπαρ σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους πρωταθλητές Ουγγαρίας.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός έχει μελετήσει τους Πειραιώτες. Και ήδη έχει στο μυαλό του διάφορα πράγματα που αφορούν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, ένα ματς στο οποίο όλος ο οργανισμός ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος.

Από εκεί και πέρα, όμως, έχει μπροστά του τρεις προπονήσεις για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, δουλεύοντας με τους ποδοσφαιριστές και κάνοντας ορισμένα πράγματα που αφορούν το κομμάτι της τακτικής προσέγγισης. Βλέπετε, η Φερεντσβάρος δεν είναι ομάδα της σειράς. Πρόκειται για ένα σύνολο που σφύζει από επιθετική νοοτροπία και το ματς με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να μπει στην ίδια ζυγαριά.

Ο Μεντιλίμπαρ έβγαλε τα συμπεράσματά του παρακολουθώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/2), έχει μία ακόμη πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών, αλλά θα γίνει... σοφότερος στις τρεις προπονήσεις που απομένουν έως την Πέμπτη (15/2).