Κηφισιά - Βόλος 0-0: Μόνο γκολ δεν εί«Χ»ε...

Κηφισιά και Βόλος έμειναν στο 0-0 σε ένα επεισοδιακό ματς με αποβολή του... Αχιλλέα Μπέου στο 14ο λεπτό και του Ασλανίδη στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Κηφισιά - Βόλος 0-0: Μόνο γκολ δεν εί«Χ»ε...

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στον «βυθό» της βαθμολογία αφού η, προτελευταία, Κηφισιά και ο, τρίτος από το τέλος, Βόλος έμειναν στο 0-0 στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής.

Aποτέλεσμα που συνιστά επιτυχία για τους φιλοξενούμενους, αφού διατήρησαν το +1 από την ομάδα των βόρειων προαστίων παίζοντας ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ασλανίδης είδε δύο κίτρινες σε 12 λεπτά (33' και 45').

Για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, που δεν κερδίζει από... πέρσι (17/12) ήταν η 3η σερί ισοπαλία (με διαφορετικό σκορ) ενώ οι γηπεδούχοι με τον Κώστα Μπράτσο στο πρώτο του εντός έδρας ματς (απέναντι στην πρώην ομάδα του...) δεν κατάφερε να δώσει συνέχει στο παρθενικό της «διπλό» στην κατηγορία στο Ηράκλειο, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα...

Ωστόσο η αποβολή του Ασλανίδη (για φάουλ στον Μπιφουμά) δεν ήταν η πρώτη για τον Βόλο, αφού στο 14' προηγήθηκε εκείνη του (καθήμενου στον πάγκο) Αχιλλέα Mπέου!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μετά από ένταση με την κερκίδα, είδε την κόκκινη κάρτα αλλά αντί να περάσει εκτός γηπέδου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από το ρέφερι να διακόψει το ματς υποστηρίζοντας ότι στην κερκίδα ήταν περισσότεροι από τους 10 προβλεπόμενους.

Μάλιστα ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή ενώ φώναζε προς τον πρόεδρο της Κηφισιάς κ. Πρίτσα ότι έφερε «30 μπράβους».

Μετά από εγγυήσεις του τελευταίου ότι κανείς δεν θα τον πειράξει και με «πυροσβέστη» τον σύμβουλο της ΠΑΕ των βόρειων προαστίων Γιώργο Kασναφέρη, μετά από ένα... χαοτικό τετράλεπτο αποχώρησε την ίδια στιγμή που εκτός γηπέδου επικρατούσε ένταση με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν.

Όλα τα ανωτέρω αποδείχθηκαν ευεργετικά για τους φιλοξενούμενους που υπέφεραν στο πρώτο τέταρτο κι είδαν την μπάλα σε σουτ του Μενέντες να καταλήγει στο δοκάρι (3')

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν κι είχαν στο 20' ευκαιρία (διπλή) να προηγηθούν με τον Κόμπα να βλέπει το «στοπ» του Αναγνωστόπουλου σε κοντινή προβολή, ενώ στην επαναφορά αστόχησε απελπιστικά...

Το ημίχρονο βγήκε δίχως γκολ αφού ο Μενέντες είχε κι ένα σουτ λίγο αουτ (42'), αλλά το κυριότερο με την αλλαγή της αριθμητικής ισορροπίας.

Στην επανάληψη παρά την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων (ούτε από τα πλάγια, ούτε από τον άξονα) που δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ–ΒΟΛΟΣ 0-0

Γήπεδο: «Mιχάλης Κρητικόπουλος» (Δημ. Καισαριανής)

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Πολυικίδης (Δράμας).

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία (50') - Ασλανίδης (33’)

Κόκκινες κάρτες: - Μπέος (14’), 45’ Ασλανίδης (2η κίτρινη)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (83’ Γιόβαντσιτς.), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς - Τσανάτζια, Σολόα (66’ Σνάιντερλαν)- Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66’ Ίλιεφ) – Τεττέι.

BOΛΟΣ (Λόπεθ): Κόβακς - Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας – Γκλάβτσιτς (45+1’ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53’ Τσοκάνης) - Ντε Καμπς (53’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89’ Μωραϊτης) - Γκαρσία