Ελίασον: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη»

Ο Νίκλας Ελίασον σχολίασε το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ελίασον: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη»

Στις 20:00 η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην έδρα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ενόψει του αγώνα ο Νίκλας Ελίασον παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Αρχικά είπε: «Αισθανόμαστε καλά. Προερχόμαστε από μία καλή νίκη. Είχαμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Για το πως θα αλλάξει η κατάσταση στη βαθμολογία σε ενδεχόμενη νίκη επί του ΠΑΟΚ απάντησε: «Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα πλέι οφ. Θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Στόχος πάντα είναι η νίκη και ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και στα πλέι οφ».

Για τη μία ήττα που έχει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια σχολίασε:«Δεν έχω ακριβή εξήγηση. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε πάντα να κερδίσουμε, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Οπότε αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».