Κωνσταντινίδης: «Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την ΑΕΚ - Είμαστε πιο έτοιμοι»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε για το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (11/2, 20.00) στην Τούμπα.

Κωνσταντινίδης: «Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την ΑΕΚ - Είμαστε πιο έτοιμοι»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για το αυριανό (11/2, 20.00) ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική. Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, αναφερόμενος στο ματς δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς κύλησε η εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Όταν έχεις μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστείς, μπορείς να δεις όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και σε βοηθούν να βελτιωθείς. Τώρα απέναντι στην ΑΕΚ έχουμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το παιχνίδι θα πάει καλά για εμάς. Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη. Έχει κάνει βήματα μπροστά. Έχει τον ίδιο προπονητή. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη. Και το ψυχολογικό κομμάτι αλλά και το αγωνιστικό είναι πολύ σημαντικά».

Για τους Σαμάτα, Ότο και Βιείρίνια που συμμετέχουν στις προπονήσεις: «Υπολογίζονται όλοι για την Κυριακή. Να δούμε σε ποια φάση ετοιμότητας είναι. Δεν είναι λευκό απουσιολόγιο. Είναι και ο Εκόνγκ που λείπε με την εθνική του ομάδα. Για το ντέρμπι, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να μπούμε με ακλόνητη πίστη ότι θα κερδίσουμε. Στο Περιστέρι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, είχαμε την ατυχία με τα δύο δοκάρια. Δεν θα σταθώ στις αποφάσεις του διαιτητή. Αυτό το γκολ του Οζντόεφ, εάν μετρούσε θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα.

Περιμένω να δω ένα δυνατό παιχνίδι στην Τούμπα. Και οι δύο ομάδες θα ακολουθήσουν τακτικά αυτό που πρέπει. Είναι μακριά να μιλάμε για το Πρωτάθλημα από τώρα».