Πετράκης: «Θα κάνουμε τα πάντα μήπως πάμε στον τελικό, αλλά πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο.

Πετράκης: «Θα κάνουμε τα πάντα μήπως πάμε στον τελικό, αλλά πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία»

Πανευτυχής ήταν ο Γιάννης Πετράκης για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρόμητου τονίζοντας πως για τον ίδιο αυτό ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης μίλησε:

Για το γκολ του Καρέλη: Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Καρέλης γιατί το χρειαζόταν και ο ίδιος και η ομάδα. Εύχομαι αυτό να είναι η αρχή για να ακολουθήσουν κι άλλα. Με αυτές τις συνθήκες, που βρεθήκαμε να παίζουμε από το 30' με δέκα παίκτες θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί έδειξαν πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Και με αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορεί να είχε την υπεροχή από το 30' και μετά ο Ατρόμητος, αλλά και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας.

Για το ματς που ήταν πιο σημαντικό: Γι' αυτό που έχω πει από την αρχή το πιο σημαντικό ήταν το σημερινό ματς. Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση να διεκδικήσουμε τις ευκαιρίες μας χωρίς να χάνουμε τον προσανατολισμό μας.

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: Στο δικό μου το μυαλό το σημαντικότερο ήταν το σημερινό παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι όνειρο. Θα κάνουμε τα πάντα μήπως μπορέσουμε και πάμε στον τελικό που δεν θα έχει γίνει ξανά, αλλά δεν θα έχει νόημα αν η ομάδα δεν μείνει στην κατηγορία.