Συλαϊδόπουλος: «Να υπάρξει ομαλή μετάβαση από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, αλλά και για την επιτυχία της Κ19.

Συλαϊδόπουλος: «Να υπάρξει ομαλή μετάβαση από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είδε την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί με σκορ 4-0 παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στην επιτυχία της Κ19.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε:

Για το παιχνίδι: Νομίζω ότι μας βγήκε αυτό που ζητήσαμε εξ αρχής. Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε αυτό το ματς. Για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Επίσης να κρατήσουμε λίγο την ισορροπία στις μεταβιβάσεις και το aggressive που θέλαμε να είμαστε σε συνθήκες κατοχής και μη κατοχής. Παίξαμε καταπληκτικά. Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή και την αγωνιστικότητά τους. Τους ευχαριστώ και για την αυταπάρνηση.

Για την Κ19: «Θεωρώ ότι υπάρχει μία πολύ καλή φουρνιά στην Κ19 και γενικότερα στην Ακαδημία. Αυτή η δουλειά δεν είναι δουλειά ενός χρόνου. Είναι πολυετής και έχουν συμβάλει πολλοί άνθρωποι. Από τους προπονητές της Κ9 έως την Κ19, από τους ανθρώπους στα γραφεία, από τον τεχνικό διευθυντή. Θα μπορέσουμε να έχουμε στο μέλλον αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι για να γίνει η μετάβαση στην πρώτη ομάδα με ομαλό τρόπο. Τα περισσότερα παιδιά από την Κ19 παίζουν στη β’ ομάδα. Αυτή η μετάβαση αν γίνει ομαλά, μόνο κερδισμένοι θα είμαστε και ως Ολυμπιακός, αλλά και ως ελληνικό ποδόσφαιρο».