Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται ο Καμπράλ για το ντεμπούτο του

Ο Ζοβάνε Καμπράλ δείχνει στον Ρέντη ότι βρίσκεται σε κατάσταση για να πάρει αμέσως χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται ο Καμπράλ για το ντεμπούτο του

Πλησιάζει η ώρα που θα δούμε τον Ζοβάνε Καμπράλ με τα ερυθρόλευκα. Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που ενσωματώθηκε μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδειχνε τις προηγούμενες μέρες ότι είχε σκοπό να του έδινε χρόνο συμμετοχής με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (10/2). Ο υπηρεσιακός τεχνικός Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα τον δει στην προπόνηση της Παρασκευής (9/2) και αναλόγως θα πράξει.

Είναι γεγονός πάντως ότι ο Kαμπράλ επέστρεψε μια χαρά από το Κόπα Άφρικα και δείχνει να είναι σε κατάσταση που μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μάλιστα, οι... αυτόπτες μάρτυρες στον Ρέντη κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει έρθει στην Ελλάδα αποφασισμένος για να δώσει τις δικές του απαντήσεις, καθώς την τελευταία διετία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε.

Ο Καμπράλ που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είχε έναν πρώτο γύρο δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του στη Σαλερνιτάνα. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ότι ορθώς είχε αποτελέσει πριν από μία πενταετία ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Σπόρτινγκ.