Όχι άλλη… εξυγίανση, όχι άλλο κάρβουνο!

Ο πολυμήχανος αρχιδιαιτητής, οι διαιτησίες για…. κλάματα, ο Κούλα Χασάν και ο ρέφερι που έχει αναδειχθεί persona non gratta για τον Ολυμπιακό.

 Όχι άλλη… εξυγίανση, όχι άλλο κάρβουνο!

Γράφαμε μόλις προχθές στο «ΦΩΣ» για τον… πολυμήχανο αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα που επανέφερε στους πίνακες της Γ’ εθνικής τον Γιώργο Καλφόγλου, τον «διάσημο» εκείνο βοηθό που δεν είχε δει (;) μπροστά στα μάτια του το… τρία μέτρα οφσάιντ-γκολ του Ενρίκε στον τελικό του αίσχους στον Βόλο το 2017, μεταξύ των δύο «δικεφάλων» κι έτσι ο ΠΑΟΚ έκλεψε το τρόπαιο από την ΑΕΚ. Να σημειώσουμε ότι τότε ο βοηθός είχε αποσυρθεί μόνος του από τη διαιτησία γιατί είχε τύψεις για το λάθος του. Προφανώς οι τύψεις… τελείωσαν και ο ψυχοπονιάρης Περέιρα είπε να τον επαναφέρει στη δράση!

Ο πολύς Περέιρα όμως, δεν σταμάτησε τις παλινωδίες του στον Καλφόγλου, τον οποίο πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα ξαναδούμε στην Σούπερ Λιγκα, αλλά επιμένει να πουλάει «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέραν όλων όσων κατηγορείται ότι κάνει ή δεν κάνει, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής όρισε πρώτο βοηθό στο σημερινό ντέρμπι κορυφής Ατρομήτου – ΠΑΟΚ, έναν άλλον πολυσυζητημένο βοηθό, τον Κούλα Χασάν, που είχε κι αυτός μια πολύ σοβαρή λανθασμένη (μη) υπόδειξη, κατά σύμπτωση κι αυτή υπέρ του ΠΑΟΚ. Ηταν ο βοηθός που στον περσινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ατρομήτου στη Τούμπα, δεν είδε (;) το οφσάιντ γκολ του Πέλκα, γκολ με το οποίο ο «δικέφαλος» άνοιξε το σκορ και μαζί τον δρόμο για τη νίκη…

Παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Περιστερίου, ο εξυγιαντής Πορτογάλος προχωράει στην… κάθαρση που ορίζουν όσοι έχουν τη δύναμη στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Σα να μην έφθανε αυτό, στο αυριανό ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης» μεταξύ Αρη και Ολυμπιακού, ο σημαιοφόρος της κάθαρσης Μέλο Περέιρα, δεν συγκινήθηκε να ορίσει ξένο ρέφερι όπως έκανε πρόσφατα στο ματς Αρη-ΠΑΟΚ και όρισε Ελληνα τον οποίο εμπιστεύεται. Και όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον ρέφερι που έχει αναδειχθεί persona non gratta για τους Πειραιώτες με διαιτησίες για…. κλάματα κάθε φορά που βλέπει μπροστά του «ερυθρόλευκα», ειδικά μάλιστα όταν ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ!