Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για Μεντιλίμπαρ, πιθανότατα με Συλαϊδόπουλο με ΟΦΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να τελειώνει και να πατάει «γκάζι» για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πιθανότατα ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κόντρα στον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για Μεντιλίμπαρ, πιθανότατα με Συλαϊδόπουλο με ΟΦΗ

Σε προπονητικούς ρυθμούς κινούνται τα τελευταία 24ωρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη και να πατάει γκάζι για να τον κλείσει!

Ο 62χρονος Βάσκος προπονητής που οδήγησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League, είναι σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες και ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από το να πιάσει λιμάνι και να επαναφέρει τον Ολυμπιακό σε τροχιά επιτυχιών.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι μεταξύ άλλων πολύ καλός φίλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και η λογική λέει ότι ο «Τσινγκούρι» θα έχει ενημερώσει τον συμπατριώτη του για όλα θα συναντήσει στον Πειραιά.

Εκτός από τη Σεβίλλη έχει θητεύσει σε Εϊμπάρ, Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Λεβάντε, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Αλαβές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ερυθρόλευκη ατζέντα βρίσκονται και οι Μπαράκ Μπακχάρ και Ιγκόρ Τούντορ. Ο Πασκάλ Γιάνσεν που ήρθε στην Ελλάδα και συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι στο δρόμο της επιστροφής για Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των επόμενων ωρών και το πιθανότερο σενάριο είναι ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος να κάτσει στον πάγκο για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/2) με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη. Ο Συλαϊδόπουλος ήταν και βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό στα τελειώματα της περσινής σεζόν, όταν ο Γάλλος είχε καθίσει προσωρινά στον πάγκο της πρώτης ομάδας.