Ολυμπιακός: Η ανάγκη να ετοιμαστεί όσο μπορεί για την Ευρώπη

Η Φερεντσβάρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ολυμπιακός σε φάση νέων αλλαγών. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Ούγγρων και η ανάγκη να βγουν μπροστά οι παίκτες της ελληνικής ομάδας. Όπως οι μικροί ήρωες της Κ-19. 

Ολυμπιακός: Η ανάγκη να ετοιμαστεί όσο μπορεί για την Ευρώπη

Καθαρά αγωνιστικά οι πιθανότητες ήταν εξ' άρχής μοιρασμένες. Από την ώρα της κλήρωσης. Πλέον η Φερεντσβάρος θεωρείται απ' όλους το φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί είναι σε φάση πολύ μεγαλύτερης σταθερότητας.

Η πειραϊκή ομάδα για να μπορέσει να συνεχίσει στην Ευρώπη καλείται να κάνει υπερβάσεις. Από την πλευρά των παικτών που σαφώς έχουν μπερδευτεί με τις εξελίξεις, αλλά είναι και εκείνοι γενικώς μπερδεμένοι φέτος. Κι η διοίκηση έχει σαφέστατα παράπονα, όπως φάνηκε κι από την ομιλία Μαρινάκη στους μικρούς ήρωες της Κ-19

Ο Ολυμπιακός άλλαξε αθλητικό διευθυντή για να βρει αντίδραση, είναι σε διαδικασία αλλαγής προπονητή για να συμμαζευτεί η κατάσταση, η ομάδα δεν μπορεί παρά να κοιτάξει να κάνει το ίδιο. Για τον εγωισμό και τις απαντήσεις.

Την ώρα που οι Ούγγροι σκοράρουν κατά ριπάς και έχουν έναν προπονητή που έχει συσπειρώσει απολύτως την ομάδα, τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την επόμενη μέρα. Μόνο που πριν από την επόμενη είναι η τωρινή μέρα και οι ανάγκες είναι μεγάλες για επιστροφή στα αποτελέσματα. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Κι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το παράδειγμα που έδωσαν οι μικροί πρέπει να ακολουθηθεί κι από τους μεγαλύτερους. Με κάποιον τρόπο.