ΑΕΚ: Η δοκιμή του Ματίας Αλμέιδα για την επίθεση

Στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί ο Λιβάι Γκαρσία, παρά την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Έκι Πόνσε. Δοκιμή και με τους δύο παίκτες στην ίδια ενδεκάδα έκανε ο Ματίας Αλμέιδα.

ΑΕΚ: Η δοκιμή του Ματίας Αλμέιδα για την επίθεση

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μπορεί ο Έκι Πόνσε να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και να σκοράρει… κατά ριπάς στις αναμετρήσεις της «Ένωσης», ωστόσο και στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Θεσσαλονίκη ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στο βασικό σχήμα της επίθεσης.

Ο Γκαρσία εντυπωσίασε και σήμερα με την παρουσία του στην προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε κι ένα σύστημα, με τον 26χρονο άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή τον Έκι Πόνσε.

Πέραν αυτών, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νορντίν Άμραμπατ και η παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη, ενώ στην προπόνηση βρέθηκε και ο Ζίνι, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.