ΑΕΚ: Με Βίντα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ατομικό ο Άμραμπατ

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Άμραμπατ.

ΑΕΚ: Με Βίντα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ατομικό ο Άμραμπατ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για τον κομβικό αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (11/2, 20.00) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν πίσω τους τη νίκη με 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης και πλέον βλέπουν το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο στη μάχη που μαίνεται στην κατηγορία για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, αναμένεται να έχει κανονικά στην αποστολή του για το ματς στη Θεσσαλονίκη τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης στόπερ δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Αρκάδες, αλλά από αύριο (7/2) θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός άσος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.