Με σούπερ ματς το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League - Όλες οι μεταδόσεις

Τέσσερις αρκετά σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της Super League, η οποία θα ξεκινήσει με το ντέρμπι των «οδηγών» της κούρσας του πρωταθλήματος.

Με σούπερ ματς το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League - Όλες οι μεταδόσεις

Το Σάββατο 3/11 ο Ατρόμητος φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ ευελπιστόντας να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει φέτος βαθμούς από τον «δικέφαλο του βορρά». Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Χατζηισαΐα, Κουλούρη και Γιαννούλη, παίκτες που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και δεν αγωνίζονται κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Βασιλακάκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την EΡT1.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 17:15. Οι «πάνθηρες» μετά την ισοπαλία τους με τον Ατρόμητο θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν σε «απόσταση αναπνοής» από τους Αγρινιώτες που έχουν εξαργυρώσει το καλό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με την έβδομη θέση στην οποία βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι το ματς που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι του Σαββάτου. Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα τους στην Τούμπα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κόντρα στην ΑΕΚ που προέρχεται από την τεσσάρα στον Άρη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Μισή ώρα αργότερα δύο ομάδες που φιγουράρουν στα... υπόγεια της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ σε ένα ματς που αμφότεροι οι αντίπαλοι «καίγονται» για τους βαθμούς.

Μετάδοση από το Novasports 1.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τη Λαμία στον αγώνα που ανοίγει την «αυλαία» των Κυριακάτικων αναμετρήσεων. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα έχουν τους ίδιους βαθμούς με τη Λαμία, η οποία θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17: 15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» φέτος που θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς τον αγώνα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ HD.

Στις 19:30 ξεκινάει στο Ηράκλειο της Κρήτης η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και θα προσπαθήσουν να το κάνουν απέναντι στην ομάδα της Ριζούπολης η οποία ακόμα δεν έχει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από το Novasports 1HD.

H 9η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 4/11 με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη. Οι «Αρκάδες» ψάχνουν εναγωνίως μια νίκη που θα τους ξεκολήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ο Σάββας Παντελίδης ευελπιστεί ότι αυτή θα έρθει κόντρα στους Ακρίτες.

Σέντρα στις 19:30 και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.