Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν έφερε ευθύνη σε κανένα από τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός. Και στα δύο ήταν «εκτελέσεις» από κοντά. Αντιθέτως, όλα όσα έπρεπε να βγάλει, τα έβγαλε...

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 0-0, είχε αρκετά ανεβάσματα, είχε κάποιες σέντρες - ξυράφι, αλλά οι προσπάθειές του δεν είχαν αποτέλεσμα. Στη φάση του 1-0 αδράνησε και δεν πρόλαβε τον Μπερνάρ.

ΝΤΟΗ: Ήταν «μέσα» στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς δεν πρόλαβε τον Γερεμέγεφ. Είχε καλές και κακές στιγμές μέσα στο ματς.

ΚΑΡΜΟ: Του πήρε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Σε γενικές γραμμές έδειξε ότι είχε καλές τοποθετήσεις, ήταν καλός στον αέρα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να κριθεί. Για παράδειγμα στο ντέρμπι δεν έδειξε να είναι και ιδιαιτέρως γρήγορος.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Απογοητευτική η εικόνα του Αργεντινού που στα μεγάλα ματς αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός, κάνει βήματα προς τα πίσω.

ΕΣΕ: Έκοψε, έδωσε τις μάχες του, προσπαθούσε να περάσει μπροστά την μπάλα, αλλά υπήρχαν και στιγμές που καθυστερούσε υπερβολικά, χάνοντας την μπάλα.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Ήταν από τις ευχάριστες νότες της βραδιάς. Έχει καλές επαφές με την μπάλα, έτρεξε αρκετά, έδωσε βοήθειες, επιχείρησε και κάποια σουτ, αλλά όσο περνούσε η ώρα έμενε από δυνάμεις. Για πρώτη φορά βασικός πάντως στάθηκε μια χαρά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε πολλά τρεξίματα, έδωσε αρκετές μάχες, αλλά ήταν αρκετές φορές και ανούσιος. Με την έξοδό του πάντως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός βρήκε περισσότερους χώρους στον άξονα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πήρε πολλές προσπάθειες, η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του, είχε ρόλο δημιουργού και εκτελεστή, αλλά στο τέλος έφυγε από τη Λεωφόρο δίχως γκολ και ασίστ.

ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Κακός ο Άγγλος στο ντέρμπι. Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αφήστε που ήταν και «μέσα» στο ξεκίνημα του 1-0 του Παναθηναϊκού.

ΝΑΒΑΡΟ: Λίγα πράγματα από τον Ισπανό που είχε ένα «ψαλιδάκι», αλλά σε γενικές γραμμές δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Ντραγκόφσκι.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έδωσε περισσότερη ένταση στο δημιουργικό κομμάτι. Είχε μια καλή σέντρα, είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε ο Ντραγκόφσκι και είναι δεδομένο ότι τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Από τον επιθετικό της μία ομάδα περιμένει να σκοράρει σε τουλάχιστον μία εξ αυτών. Τα τελειώματά του δεν ήταν καλά σε καμία περίπτωση.

ΚΙΝΙ: Πατούσε καλύτερα από τον Ορτέγκα, αλλά και ο Ισπανός που έπαιξε αριστερά στην άμυνα, δεν έβγαζε ιδιαίτερη ασφάλεια με τις τοποθετήσεις του.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Τίποτα το ιδιαίτερο από τον Πορτογάλο εξτρέμ. Εκεί που πήγε να πονοκεφαλιάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, κάτι γινόταν στο τέλος και τα... μουντζούρωνε.

ΟΡΤΑ: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.