Ολυμπιακός: Η τελική «πρόβα» για Λεωφόρο και το 4-3-3

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ το ψάχνει έως την τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4/2).

Ολυμπιακός: Η τελική «πρόβα» για Λεωφόρο και το 4-3-3

Δεν έχουμε γίνει... σοφότεροι από τις προπονήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα στον Ρέντη με... ορίζοντα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή (4/2).

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πάντοτε φροντίζει να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του. Δοκιμάζει διάφορα πράγματα, έχει στο μυαλό του φυσικά τους έντεκα που έχουν το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, αλλά ειδικά για το ντέρμπι του «Απ. Νικολαϊδης» δείχνει να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις ως προς τις επιλογές προσώπων.

Για παράδειγμα, φαίνεται ότι επικρατεί το σενάριο να δούμε ξανά το 4-3-3. Όπως το είχαμε δει δηλαδή και στο 1-1 στο ματς Κυπέλλου στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είχε κατά κάποιο τρόπο έναν ρόλο κάτι σαν «ψευτοδεκάρι». Ουσιαστικά ήθελε να εκμεταλλευτεί τα τρεξίματά του και η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιώθηκε.

Τώρα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Όρτα, Τσικίνιο και Αλεξανδρόπουλο. Τον Όρτα θα πρέπει να τον θεωρούμε δεδομένο. Οπότε, παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Τσικίνιο και Αλεξανδρόπουλο που θα συμπληρώσει την τριάδα στα χαφ. Εννοείται ότι «κόφτης» θα είναι ο Σαντιάγκο Έσε.

Από εκεί και πέρα αν θεωρηθούν σίγουροι οι Μασούρας και Ναβάρο ότι θα ξεκινήσουν, τότε απομένει να δούμε στην τελική «πρόβα» που θα γίνει το Σάββατο (3/2), αν ο Κώστας Φορτούνης θα επιλεγεί ή θα πάει σε περίπτωση Ποντένσε ή θα κάνει κάποιο άλλο τρικ.

Θυμίζουμε ότι ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν υπολογίζεται λόγω του μυικού προβλήματος στον δικέφαλο (μίνιμουμ 15 μέρες έξω). Οπότε, οι επιλογές του Καρβαλιάλ είναι περιορισμένες.