ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Βιεϊρίνια

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Βιεϊρίνια

Στο πρωτάθλημα στρέφει πλέον το βλέμμα του ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (4/2, 20.30) για την 21η αγωνιστική της Super League. Εκτός παραμένει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε τον στόχο του, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (01.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε θεραπεία, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει μια κάκωση στην κλείδα, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή (02.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».