Ολυμπιακός: Ο Καμπράλ, ο Γκάρι και η... Ν. Αφρική

Ο Ζοβάνε Καμπράλ, τα «μαθήματα» Ολυμπιακού από τον Γκάρι Ροντρίγκες και η πιθανότητα να τον φέρει η. Ν. Αφρική σύντομα στην Ελλάδα, όπως έγινε με τον Ελ Κααμπί. 

Ολυμπιακός: Ο Καμπράλ, ο Γκάρι και η... Ν. Αφρική

Ο Ζοβάνε Καμπράλ είναι παίκτης του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά προς το παρόν βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Το Πράσινο Ακρωτήριο με τον Καμπράλ να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή, έχει καταφέρει να προκριθεί στην προημιτελική φάση και παίζει το Σάββατο (3/2) με τη Ν. Αφρική για να κάνει ακόμη ένα βήμα διάκρισης στη διοργάνωση.

Ο νέος άσος του Ολυμπιακού έχει μαζί του στην αποστολή έναν πρώην «ερυθρόλευκο», τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος σε συλλογικό επίπεδο συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία. Ο Καμπράλ έχει πάρει ήδη πολλές πληροφορίες από τον Γκάρι, κυρίως για το μέγεθος του Ολυμπιακού και τη λατρεία των οπαδών του, όπως και τις εγκαταστάσεις που θα συναντήσει όταν φτάσει στην Αθήνα. Για τη δυναμικότητα της ομάδας αυτή την περίοδο και το ρόστερ της, ο Γκάρι δεν γνωρίζει και πολλά καθώς από τότε που αποχώρησε ο ίδιος έχουν αλλάξει και πάρα πολλά.

Η Ν. Αφρική στην προηγούμενη φάση απέκλεισε το Μαρόκο, κάτι που εξυπηρέτησε τον Ολυμπιακό καθώς ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επέστρεψε νωρίτερα στην Αθήνα και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (4/2) στη Λεωφόρο. Να δούμε εάν οι «μπαφάνα μπαφάνα» θα φέρουν νωρίτερα στον Ολυμπιακό και τον Καμπράλ!

Στην πατρίδα του ο Καμπράλ φοράει το «7» στη φανέλα (κάτω αριστερά στη ΦΩΤΟ), αλλά προφανώς στον Ολυμπιακό θα πρέπει να διαλέξει άλλο...