Ολυμπιακός: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Καμπράλ

Ο Τζοβάνε Καμπράλ έχει υποχρεώσεις με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Πότε περιμένουν στον Ολυμπιακό να έρθει στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής.

Ολυμπιακός: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Καμπράλ

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τζοβάνε Καμπράλ με τη μορφή του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τον 25χρονο εξτρέμ είχε ασχοληθεί η ομάδα του Πειραιά και πριν ένα χρόνο, όμως τότε η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Καμπράλ, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να ενσωματωθεί με την ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος είναι πως βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει παίξει βασικός στα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Στο 2-1 επί της Γκάνας έγινε αλλαγή στο 84', ενώ είχε και μία ασίστ και στο ματς με τη Μοζαμβίκη αντικαταστάθηκε στο 75'. Στο 2-2 με την Αίγυπτο δεν αγωνίστηκε καθόλου. Για 85 λεπτά αγωνίστηκε στο 1-0 επί της Μαυριτανίας για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

Το Πράσινο Ακρωτήρι έχει προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και το Σάββατο (3/2) αντιμετωπίζει τη Νότιο Αφρική. Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά το επόμενο ματς είναι στις 7 Φεβρουαρίου και εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νιγηρία-Ανγκόλα. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που το Σάββατο το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλειστεί τότε ο Καμπράλ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.