Ολυμπιακός: Πήρε τον 19χρονο Νίκο Μπότη

Στην απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μπότη από την Ίντερ προχώρησε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το «Calcio Mercato».

Ολυμπιακός: Πήρε τον 19χρονο Νίκο Μπότη

Μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς απέκτησε από την Ίντερ τον 19χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μπότη, όπως αναφέρει το «Calcio Mercato».

Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Μονόπολι, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, με τη μορφή δανεισμού, ενώ σημειώνεται ότι οι «νερατζούρι» τον είχαν εντάξει στο ρόστερ τους το 2020 από τον ΠΑΟΚ αντί 350.000 ευρώ.

Ο παίκτης προορίζεται κυρίως για τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30%.

«Η Ιντερ πουλά τον τερματοφύλακα Νικόλαο Μπότη. Ο ίδιος πέρασε το πρώτο μέρος της σεζόν στη Μονόπολι, εκεί όπου δεν βρήκε εμφανίσεις. Με την επιστροφή του στο Μιλάνο, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναχώρησε αμέσως για την Αθήνα, όπου υπέγραψε μόνιμα στον Ολυμπιακό, διακόπτοντας τη σχέση του με τους νερατζούρι.

Η Ιντερ ουσιαστικά τον άφησε ελεύθερο, εντούτοις εξασφάλισε δύο μπόνους. Το πρώτο συνδέεται με τον αριθμό των εμφανίσεων και το δεύτερο είναι ποσοστό 30% σε μελλοντική μεταπώληση», αναφέρει σχετικά.