Ολυμπιακός: Κλείνει τον Καμπράλ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή με τον Ζοβάνε Καμπράλ να βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη.

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Καμπράλ

Δεν είναι καινούρια η περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ. Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πριν έναν χρόνο, αλλά τότε δεν είχε καταφέρει να τον αποκτήσει.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 25χρονο εξτρέμ αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ώρες και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα στο να κλείσει τον Αφρικανό εξτρέμ. Ο ποδοσφαιριστής έχει δοθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ στη Σαλερνιτάνα, η οποία αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για να διακοπεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Τη φετινή σεζόν ο Καμπράλ έχει κάνει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σαλερνιτάνα και έχει σημειώσει δύο γκολ.

Παράλληλα «ζωντανό» παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρούμπεν Βέζο, τον 29χρονο αμυντικό της Λεβάντε. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή.