Ολυμπιακός: Ανοιχτά «κεφάλαια» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

Τι κι αν ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση το Σάββατο ότι οι μεταγραφές τελείωσαν για τον χειμώνα; Σε μανατζερικούς κύκλους επικρατεί... χαλασμός.

Ολυμπιακός: Ανοιχτά «κεφάλαια» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

Παρότι επέμεναν από την ΠΑΕ ότι δεν θα προστεθεί άλλος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφική επαγρύπνηση και δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν προχωρήσει ακόμη και σε μια δυο προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα τελειώνει και τυπικά σήμερα, αλλά για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια. Αν θέλει κάποιον ελεύθερο, τότε μπορεί να τον αποκτήσει και μέσα στον Φεβρουάριο. Η δε ευρωπαϊκή λίστα θα παραδοθεί την Παρασκευή, αλλά το πιθανότερο είναι ακόμη και να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής σήμερα, δεν θα δει το όνομά του στη λίστα που θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ για τα ματς με τη Φερεντσβάρος.

Χθες λοιπόν οι Ισπανοί έστελναν τον Ρούμπεν Βέζο. Πρόκειται για τον 30χρονο (τα κλείνει στις 24 Απριλίου) Πορτογάλο στόπερ της Λεβάντε, ο οποίος είχε απασχολήσει και πριν από τρία χρόνια τους Πειραιώτες. Ξεκίνησε από τη Βιτόρια Σετούμπαλ, το 2014 πήγε με 2 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» τον έδωσαν δανεικό σε Γρανάδα και Λεβάντε, με τους τελευταίους να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019.

Οι Ισπανοί λοιπόν τόνιζαν χθες ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε διαρκείς επαφές με τη Λεβάντε και πως δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο που δεν θα γίνει η μεταγραφή του δεξιοπόδαρου στόπερ.

Πάντα στο τραπέζι ο Καμπράλ

O Ζοβάνε Καμπράλ είναι από τις περιπτώσεις των εξτρέμ που αρέσει διαχρονικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του πριν από δύο καλοκαίρια, αλλά την τελευταία στιγμή είχε κάνει πίσω η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τώρα βγάζει το... ψωμί του στη Σαλερνιτάνα. Για την ακρίβεια παίζει δανεικός στους Ιταλούς από τη Σπόρτινγκ και έχει φέτος 2 γκολ σε 13 παιχνίδια. Ο 25χρονος εξτρέμ, που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι και πήγε στο Κόπα Άφρικα, αναζητά μία νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς δεν βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα της Σαλερνιτάνα. Ο μάνατζέρ του τον πρότεινε και λέγεται ότι δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό η περίπτωσή του. Είτε για τώρα είτε ακόμη ακόμη και για το καλοκαίρι. Να τον έχουν δηλαδή κατά νου στο λιμάνι σε πέντε μήνες από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ δείχνει να μην τον υπολογίζει.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ