Ολυμπιακός: «Μπάσιμο» από ισπανική ομάδα για τον Μαντί Καμαρά!

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Μαντί Καμαρά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα για ομάδα της Primera Division.

Ολυμπιακός: «Μπάσιμο» από ισπανική ομάδα για τον Μαντί Καμαρά!

Τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει το «έλα να δεις» σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη, όπου τα περισσότερα «παράθυρα» κλείνουν την Τετάρτη (31/1).

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν μένει ανεπηρέαστος από τα «ντόμινο» που μπορεί να προκύψουν την τελευταία στιγμή.

Την τελευταία ώρα «έσκασε» η πληροφορία από την Ισπανία ότι μία ομάδα της Primera Division έχει κάνει γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Αφρικανού χαφ διαδίδει ότι κάτι έχει στα χέρια του από ισπανικό κλαμπ, το οποίο μάλιστα κάνει όνειρα και εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Δεν έχει αποκαλύψει όμως ονόματα και... διευθύνσεις.

Γνωρίζαμε ότι η Σεβίλλη τον είχε στην ατζέντα της, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, τρεις ομάδες κοιτάζουν την αγορά για παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μαντί Καμαρά. Η πρωτοπόρος Χιρόνα, η 6η της βαθμολογίας Σοσιεδάδ και η 7η Μπέτις.

Για να δούμε αν οι πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχουν βάση.

Για την ιστορία πάντως, η αγορά της Ισπανίας δεν κλείνει την Τετάρτη (31/1), αλλά την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου. Το παράθυρο δηλαδή είναι ανοικτό για δύο μέρες ακόμη...