Μια συμφωνία που αποδυναμώνει τον Ατρόμητο!

Είναι πραγματικά κρίμα για μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό να μην μπορεί να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στους ανταγωνιστές της.

Μια συμφωνία που αποδυναμώνει τον Ατρόμητο!

Μην το γελάτε καθόλου το παραπάνω. Ο Ατρόμητος τις δύο τελευταίες σεζόν βρίσκεται σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και απειλεί την τετράδα των «big four».

Ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη όρεξη να αναδειχτούν, προπονητής που ξέρει... καντάρια μπάλα και ένας πρόεδρος που είναι χρόνια στα γήπεδα και κάνει κινήσεις προκειμένου η ομάδα του να παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερη χρόνο με τον χρόνο.

Τα τελευταία χρόνια οι Περιστεριώτες έχουν επενδύσει αρκετά στις ακαδημίες τους. Όμως το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι αυτό. Έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει ένα επίπεδο την ομάδα. Πέρυσι ήταν ο Γιαννιώτης, ο Ρισβάνης, ο Ουάρντα, ο Χατζηισαΐας και ο Γιαννούλης. Φέτος έφυγαν ο Γιαννιώτης και ο Ουάρντα και έμειναν οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, ενώ ήρθε και ο Κουλούρης. Ο Ρισβάνης πήρε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό και χωρίς να το σκεφτεί και πολύ έγινε κάτοικος Περιστερίου, οπότε θα τον εξαιρέσουμε από την κουβέντα μας.

Τι μας μένει λοιπόν; Ο Χατζηισαΐας, ο Κουλούρης και ο Γιαννούλης. Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και τo Σάββατο 3/11 δεν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ακόμα νίκη για την ομάδα που αγωνίζονται. Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει: Ο Κουλούρης είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί.

Ο Χατζηισαΐας είναι ένας ποδοσφαιριστής που από πέρυσι μετά τα ματς του Ατρομήτου αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς, ενώ ο Γιαννούλης έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ. Κι όμως οι Περιστεριώτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές. Θα αλλάξει δηλαδή σχεδόν όλη η χημεία της ομάδας, κάτι που είχε συμβεί και στην περσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όταν δεν είχαν αγωνιστεί οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης και Ουάρντα, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ που τους έχει παραχωρήσει δανεικούς.

Μια συμφωνία που έχει βοηθήσει μεν τον Ατρόμητο στο να πρωταγωνιστεί, δεν τον αφήνει όμως να κοντράρει στα ίσια τη μοναδική ομάδα που έχει περισσότερους βαθμούς από εκείνον στο πρωτάθλημα...

Και αν θέλουμε να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, μπορούμε εύκολα να θυμηθούμε ότι παλιότερα οι ομάδες του πρωταθλήματος φώναζαν για τους δανεικούς του Ολυμπιακού. Για του ΠΑΟΚ, δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο!