Ολυμπιακός: Ο πολύτιμος Μασούρας και το κίνητρο των ασίστ

Ο Γιώργος Μασούρας ψηφίστηκε ως κορυφαίος στο ματς με τον ΠΑΣ από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ έχει ένα μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια της σεζόν.

Ολυμπιακός: Ο πολύτιμος Μασούρας και το κίνητρο των ασίστ

Έχοντας δύο ασίστ, ένα γκολ που δεν μέτρησε, δύο ακόμη φάσεις που θα μπορούσαν να είναι ασίστ και δύο ευκαιρίες να σκοράρει ο ίδιος, ο Γιώργος Μασούρας είναι λογικό να χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των ΜΜΕ ως ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ. Αλλά και να είχε την καθολική αναγνώριση των φίλων της ομάδας του που στο σχετικό γκάλοπ της ΠΑΕ στα social media τον ψήφισαν με ποσοστό πάνω από 70% ως τον καλύτερο σε αυτό το ματς.

Ο Μασούρας που έπαιξε ξανά σε ρόλο δεύτερου φορ βοηθήθηκε και ο ίδιος ώστε να είναι μέσα σε φάσεις, αλλά βοήθησε πολύ και τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής άσος που απασχολεί έντονα την Μπόχουμ σε εποχή που μιλάει με τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία των επόμενων ετών, έχει φτάσει φέτος τα οκτώ τέρματα. Αλλά έχει ήδη και έξι ασίστ.

Κι αν είναι πολύ δύσκολο (όχι ακατόρθωτο) να φτάσει στα δεκαπέντε τέρματα της καλύτερης σεζόν του στον Ολυμπιακό στο σκοράρισμα (2020-21), μπορεί κάλλιστα να κάνει ρεκόρ στις ασίστ σε μία σεζόν.

Είχε δώσει οκτώ γκολ της ομάδας σε συμπαίκτες του την περίοδο 2021-22, ενώ ήδη έχει φτάσει τις καλύτερες επιδόσεις του σε ασίστ στα υπόλοιπα χρόνια της θητείας του στην πειραϊκή ομάδα. Σαφώς είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για τον Μασούρα στη συνέχεια της περιόδου, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για την κατάκτηση των στόχων. Δηλαδή τον τίτλο στην Ελλάδα και της όσο καλύτερης πορείας την Ευρώπη.