Κηφισιά: Τέλος ο Νίλσεν

Αποχώρησε από την Κηφισιά ο Ντέιβιντ Νίλσεν.

Κηφισιά: Τέλος ο Νίλσεν

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Κηφισιάς.

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο TV 2 Sport της χώρας του ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε. Μετά είχαμε έναν ειλικρινή και ‘ανοικτό’ διάλογο, όπου και εξέφρασε τις απόψεις μου και από την ομάδα τις δικές τους. Είμαστε τελευταίοι και δεν απομένει πολύς χρόνος στη μεταγραφική περίοδο. Άρα αν πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, τώρα είναι η στιγμή. Συμφωνήσαμε σε αυτό. Υπήρξε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ήταν φανταστικό για μένα που είχα αυτή την ευκαιρία» είπε ο Δανός.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».