Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1: Προβάδισμα για πλέι οφ

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ανέβηκε ξανά στην έκτη θέση. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για τους Περιστεριώτες.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1: Προβάδισμα για πλέι οφ

Με πρωταγωνιστές τους Ρεγκίς, Καλτσά, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και επέστρεψε στην έκτη θέση. Οι Αρκάδες ξεπέρασαν στη βαθμολογία τη Λαμία και άφησαν ακόμη πιο πίσω τους Περιστεριώτες που είχαν χαμένο πέναλτι στο 1-0 και δοκάρι στο 3-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ατρόμητου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ρεγκίς (19’), εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα των Περιστεριωτών. Ο Ατρόμητος με κύριο εκφραστή τον Νίκο Βέργο, είχε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει πρόβλημα στην κόντρα και είχε 2-3 καλές στιγμές.

Κορυφαία φυσικά το χαμένο πέναλτι (το κέρδισε ο Γκονζάλεθ) του Νίκου Βέργου (άουτ η μπάλα) στο 34ο λεπτό.

Ο Αστέρας που έκανε έξυπνο παιχνίδι φάνηκε να καθαρίζει τον αγώνα με τον Ρεγκίς (53’) ξανά αλλά στη συνέχεια ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, απείλησε και σκόραρε με το αυτογκόλ του Καστάνιο μετά την ενέργεια του Ντε Μποκ ενώ είχε προηγηθεί η σέντρα του Ντιρκς, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγώνα.

Μπήκε ξανά στο ματς ο Ατρόμητος, αλλά ο Αστέρας σε μια υποδειγματική αντεπίθεση πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Καλτσά (77’, 3-1) ενώ τέσσερα λεπτά μετά στάθηκε τυχερός αφού το σουτ του Κούντε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γραμματικάκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 19’, 53’ Ρετζίς, 77’ Καλτσάς – 64’ Καστάνιο (αυτογκόλ)

Δοκάρι: 81’ Κούντε

Κίτρινες: Μπαρτόλο (35’)

Οι συνθέσεις…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης – Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74’ λ. τρ. Χουχούμης) – Μουνάφο (83’ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69’ Βαλιέντε) – Καλτσάς, Μπαρτόλο (70’ Ζουγλής), Ρεγκίς (83’ Γκος) – Μιριτέλο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ (63’ Ντιρκς) – Ρομπάιγ (67’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (90'+2' Βρακάς), Βέργος