Μάντζιος: «Υπάρχει συσσωρευμένη κούραση»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Μάντζιος: «Υπάρχει συσσωρευμένη κούραση»

Ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Κηφισιά μίλησε για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα, ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Φαμπιάνο.

«Γλίστρησε στο γήπεδο. Μπορεί να έχει κάποια διάταση, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με τον Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας».

Σε ερώτηση για τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου είπε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει σκορ ασφαλείας αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκεντρωμένος. Το Κύπελλο είναι μεγάλη ευκαιρία και το θέλουν. Δεν χαλαρώνουν οι παίκτες, υπάρχει όμως συσσωρευμένη κούραση καθώς είχαμε οκτώ ματς μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορείς να είσαι καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να το διαχειριστούμε όπως μπορούμε».

Σε ερώτηση για την ενίσχυση της ομάδας της Θεσσαλονίκης είπε: «Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση», απάντησε, ενώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη δήλωσε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το έχει δείξει εξάλλου αλλά θέλει χρόνο. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά, οπότε χρειάζεται σωστή διαχείριση για να κάνει τη διαφορά».