Κωνσταντινίδης: «Έχουμε διαβάσει καλά τον Παναθηναϊκό»

Ο συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1) στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Κωνσταντινίδης: «Έχουμε διαβάσει καλά τον Παναθηναϊκό»

Αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελή Κωνσταντινίδη, ενόψει της αυριανής (28/1, 20.30) αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε ματς μεσοβδόμαδα: «Ναι ήταν διαφορετική αυτή η εβδομάδα γιατί δουλέψαμε πιο σωστά. Εκμεταλλευτήκαμε όλο τον χρόνο, δουλέψαμε σε τομείς που η ομάδα χρειάζεται να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και περιμένω να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Αντρέ που σύντομα τον περιμένουμε κοντά μας».

Για το αν το ματς αυτό επειδή είναι το ντέρμπι των πρωτοπόρων αλλάζει την προσέγγιση που έχουν: «Όχι εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία, σίγουρα είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα αφού και εδώ κρίνονται οι τρεις βαθμοί όπως σε κάθε ματς».

Αν ο Παναθηναϊκός του Τερίμ έχει διαφορές με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς και αυτόν του Τερίμ αλλά τον έχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο μας».

Πως προσεγγίζει το ματς: «Αυτό το ματς είναι το ίδιο σημαντικό με όλα τα ματς που καλούμαστε να παίξουμε. Προφανώς και έχουμε μια σειρά αγώνων που παίζουμε απέναντι σε ομάδες που θα βρούμε μπροστά μας στα πλέι οφ αλλά οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο είτε παίζουμε τα ντέρμπι είτε με ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Ολα τα ματς τα βλέπουμε ένα προς ένα, δεν σκεφτόμαστε αν είναι ντέρμπι ή όχι γιατί έτσι χάνεται η συγκέντρωση. Η ομάδα που θα παραμείνει συγκεντρωμένη σε κάθε ματς μέχρι το τέλος, αυτή θα τα καταφέρει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Και οι δυο ομάδες αρέσκονται να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Και ο Παναθηναϊκός θέλει να παίζει και επομένως θα δώσει χώρους όπως και φυσικά και εμείς θέλουμε να δημιουργούμε. Θα γίνει ένα ανοικτό ματς που ο κόσμος θα το απολαύσει. Το κλειδί στον αγώνα για εμάς θα είναι η απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και η αυτοπεποίθηση. Να εκμεταλλευτούμε την κάθε στιγμή…»