Τέλος οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Με την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις μεταγραφές του για τη χειμερινή περίοδο και δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη προσθήκη από εδώ και στο εξής.

Τέλος οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Στην απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να καλύψει τις τρύπες που υπήρχαν στο ρόστερ αποκτώντας έξι παίκτες, αριθμός που είναι μεγάλος για χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ η φημολογία και γι' άλλες μεταγραφές συνεχίζεται.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας, ωστόσο βάζουν φρένο σε όλα αυτά. Σύμφωνα με τους Πειραιώτες ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Μάλιστα η άποψη που υπάρχει είναι πως αποκτήθηκαν έξι παίκτες εκ των οποίων οι πέντε είναι για να παίζουν βασικοί.

Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να αποκτήσει τους Ερνάντες και Ράντονιτς, αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Έτσι εδώ τελειώνουν οι μεταγραφές και ότι να γίνει πλέον θα γίνει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τους Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο και Νέλσον Άμπι. Με τη μορφή του δανεισμού αποκτήθηκαν οι Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Όρτα και Φραν Ναβάρο.