Μάντζιος: «Σοβαροί με την Κηφισιά, όλη η ομάδα θέλει το Κύπελλο»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά (27/1, 20:00).

Μάντζιος: «Σοβαροί με την Κηφισιά, όλη η ομάδα θέλει το Κύπελλο»

Το Σάββατο (27/1, 20:00) ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά για την 20ή αγωνιστική της Super League. Ενόψει του αγώνα ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ερωτώμενος πόσο θετικά επηρέασε την ομάδα η νίκη με τη Νίκη Βόλου, και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, με τα δύο γκολ στο φινάλε, απάντησε: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε και να έχουμε ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς. Το καταφέραμε! Οποιαδήποτε νίκη μας φέρνει καλή ψυχολογική διάθεση και ειδικά στο θεσμό του Κυπέλλου, που έχουμε στόχο να φτάσουμε ως το τέλος».

Όσο για το αν βοήθησε αυτή η νίκη να επανέλθει η ομάδα στην προ της ήττας από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα κατάσταση, διευκρίνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι με μια ήττα η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της. Ναι, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε δίκαια. Από εκεί και πέρα, όμως, προχωράμε, όπως πρέπει να κάνουμε και μετά από τις νίκες. Ειδικά τώρα, που τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και συνεχόμενα, αλλά και απαιτητικά, με πολλά ταξίδια».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Κηφισιά τόνισε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και διψασμένοι να πάρουμε τη νίκη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κανένας δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό με σοβαρότητα. Να δούμε ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι είναι παγίδα για τους «κίτρινους» ότι ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου και το μυαλό των «κίτρινων» μπορεί να είναι ήδη εκεί τόνισε: «Το Κύπελλο είναι ένας στόχος, που θέλει όλη η ομάδα να τον πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι συνεχόμενα και είναι πολλά ακόμη. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στο Κύπελλο, όταν ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος. Μόνο ο αγώνας με την Κηφισιά μας ενδιαφέρει».

Αναφορικά με τη μάχη που δίνει ο Άρης για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πίνακα του πρωταθλήματος, είπε: «Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Έχουμε και τα πλέι οφ, οπότε έχουμε πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να λέμε από τώρα ότι κάτι έχει τελειώσει».

Ερωτώμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τώρα που η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, απάντησε: «Περιμένουμε ποδοσφαιριστές να έρθουν. Γίνονται συζητήσεις και επαφές από τη διοίκηση. Μέρα με τη μέρα, περιμένουμε τους παίκτες να έρθουν».