Ολυμπιακός: Δημοσίευμα στην Αργεντινή μιλά για «φρένο» της Σαν Λορέντζο στην μεταγραφή του Ερνάντες!

«Φρένο» της Σαν Λορέντζο στην υπόθεση της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή.  

 

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα στην Αργεντινή μιλά για «φρένο» της Σαν Λορέντζο στην μεταγραφή του Ερνάντες!

Σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αργεντινής, παρουσιάζεται η Σαν Λορέντζο να έχει βάλει «φρένο» στην υπόθεση του Γκαστόν Ερνάντες, καθώς όπως αναφέρεται δεν υπάρχει συμφωνία σε κάποιους όρους με τον Ολυμπιακό.

Oι Πειραιώτες εμφανίζονταν κοντά στην απόκτησή του Αργεντινού, ωστόσο, όπως προκύπτει από τη χώρα του, η υπόθεση έχει «βαλτώσει».

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την χώρα της Λατινικής Αμερικής η Σαν Λορέντζο έχει διακόψει την πώληση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο λόγος, όπως αναφέρουν από την Αργεντινή, είναι πως δεν υπήρξε συμφωνία σε κάποιους όρους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το deal, παρά το γεγονός ότι υπήρξε τελεσίγραφο μέχρι απόψε (25/1).

Εάν δεν υπάρξει διευθέτηση, τότε η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί και ο Γκαστόν Ερνάντες θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Σαν Λορέντζο.

Ο 26χρονος Αργεντινός είναι εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντζο (έχει 95 συμμετοχές και τρία γκολ) και αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου.