«Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Γέρι Μίνα - Στο κάδρο και η Μπεσίκτας»

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία φέρνει όλο και πιο κοντά τον Γέρι Μίνα στον Ολυμπιακό, τον οποίο φέρεται να διεκδικεί και η Μπεσίκτας.

«Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Γέρι Μίνα - Στο κάδρο και η Μπεσίκτας»

Να θωρακίσει το κέντρο της άμυνας του θέλει ο Ολυμπιακός που έχει βγει στην αγορά για στόπερ έχοντας ήδη προχωρήσει τις υποθέσεις των Γκαστόν Ερνάντες και Νταβίντ Κάρμο.

Σε αυτές ήρθε να προστεθεί και η περίπτωση του Γέρι Μίνα που αγωνίζεται στην Φιορεντίνα και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttomercatoweb» αρέσει στον Κάρλος Καρβαλιάλ, σημειώνοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον της Πόρτο.

Το ίδιο μέσο επανήλθε με νέο δημοσίευμα σήμερα κάνοντας λόγο για προβάδισμα του Ολυμπιακού ενώ πρόσθεσε και την περίπτωση της Μπεσίκτας στους πιθανούς προορισμούς του παίκτες που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στη Φιορεντίνα.

«Φαίνεται να είναι μακριά από την Φιορεντίνα το μέλλον του Γέρι Μίνα. Την Δευτέρα σας είχαμε αποκαλύψει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Πόρτο και τις τελευταίες ώρες προστέθηκε στο κάδρο και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η ελληνική ομάδα έχει προβάδισμα και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει εκείνη το νέο προορισμό στην καριέρα του Μίνα.

Το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα λήγει στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα της Τοσκάνης να διατηρεί οψιόν για να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, κάτι που θα γίνει αυτόματα αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αυτή τη στιγμή πάντως είναι στην pole position ο Ολυμπιακός», τονίζει το δημοσίευμα.