Ολυμπιακός: Θέλει να τελειώνει άμεσα με τους στόπερ Ερνάντες και Κάρμο

Ίσως και εντός της ημέρας (23/1) αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Γκαστόν Ερνάντες και Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Θέλει να τελειώνει άμεσα με τους στόπερ Ερνάντες και Κάρμο

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΤΕΣ

Τα τυπικά απομένουν για τον Γκαστόν Ερνάντες, καθώς ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για το 80% το ποδοσφαιριστή με το ποσό να ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ. Τις τελευταίες ώρες Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και απομένει να συμφωνηθεί το ποσό της προκαταβολής, ώστε ο παίκτης να να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στους ερυθρόλευκους, με τους οποίους θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ

Ολυμπιακός: Ο Κάρμο, η Λιόν που έπεσε σε... τοίχο και η αναμενόμενη άφιξη του Πορτογάλου στόπερ

Ο Πορτογάλος στόπερ, Νταβίντ Κάρμο, περιμένει την ειδοποίηση της Πόρτο, ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αυτό θα συμβεί όταν ο πορτογαλικός σύλλογος προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο περίμενε για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Κονσεϊσάο, αλλά τον θέλει πολύ ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Η Πόρτο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό (γι' αυτό και αποσύρθηκε η Λιόν από τη διεκδίκησή του), αλλά εξακολουθεί να... παίζει με τα νεύρα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι πιέζουν για την άμεση αποδέσμευση του παίκτη.