Ολυμπιακός: Ο Κάρμο, η Λιόν που έπεσε σε... τοίχο και η αναμενόμενη άφιξη του Πορτογάλου στόπερ

Ο Νταβίντ Κάρμο αναμένεται να καταλήξει στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται ότι και η δεύτερη πρόταση της Λιόν στην Πόρτο έπεσε στο κενό.

Ολυμπιακός: Ο Κάρμο, η Λιόν που έπεσε σε... τοίχο και η αναμενόμενη άφιξη του Πορτογάλου στόπερ

Μπήκαμε σε εβδομάδα αφίξεων στον Ολυμπιακό, με τον Νταβίντ Κάρμο να είναι από τους βασικούς υποψηφίους για να πιάσει λιμάνι και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των Πειραιωτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πορτογάλος στόπερ περιμένει στο ακουστικό του την ειδοποίηση από την Πόρτο, έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αυτό θα συμβεί όταν ο πορτογαλικός σύλλογος προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ.

Από το βράδυ της Κυριακής (21/1) έχει προκύψει η πληροφορία από τη Γαλλία, ότι η Λιόν έκανε νέα πρόταση στην Πόρτο για να «κλέψει» τον Ολυμπιακό μέσα από τα χέρια του.

Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια της Λιόν που έπεσε στο κενό! Πράγματι, η Ολιμπίκ επιχείρησε να δελεάσει τον σύλλογο και τον Κάρμο, έτσι ώστε να φέρει τούμπα την κατάσταση και να «αρπάξει» τον παίκτη. Εντούτοιος, το γεγονός ότι η Πόρτο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ήταν αυτό που προφανώς έβαλε «στοπ» στις συζητήσεις της Λιόν με τους «δράκους».