«Καψώνια» στον Καμαρά, λόγω Ολυμπιακού!

Ο 21χρονος χαφ από την Γουινέα έχει μπει στο «ψυγείο» από την Αζαξιό επειδή επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»!

«Καψώνια» στον Καμαρά, λόγω Ολυμπιακού!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Αζαξιό με τον Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά που το καλοκαίρι θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο 21χρονος χαφ από την Γουινέα είχε έρθει στη χώρα μας πριν από δύο εβδομάδες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν ουσιαστικά στον ύπνο την Μονακό, η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά καθυστέρησε όσο χρειάστηκε για να κάνει την καθοριστική κίνηση ο Ολυμπιακός και να τον αποκτήσει.

Το περίεργο λοιπόν της ιστορίας είναι ότι ο Καμαρά που είχε 22 συμμετοχές φέτος φαίνεται ότι έχει βρει πλέον τον μπελά του με την Αζαξιό.

Οι Κορσικανοί τού κάνουν «καψώνια», καθώς από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει στον Πειραιά από τον Ιούνιο, έχουν βαλθεί να του κάνουν δύσκολη τη ζωή.

Την περασμένη εβδομάδα τον ενημέρωσαν να πάει να παίξει με την β' ομάδα της Αζαξιό κόντρα στην Μπαστιά Β'. Αγωνίστηκε τελικά 90 λεπτά! Προχθές την Παρασκευή επιλέχθηκε στη 18άδα για τον αγώνα με την Γκαζελέκ, αλλά ο προπονητής του Ολιβιέρ Πανταλόνι (σ.σ. είχε ακουστεί και αυτός στο παρελθόν ως υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού) τον έκαψε στο... ζέσταμα και δεν τον χρησιμοποίησε λεπτό.

Δίνεται μία εντύπωση ότι η Αζαξιό ήθελε να τον δώσει στη Μονακό, αλλά ο παίκτης είχε διαφορετική άποψη και ίσως αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να μπει στο “ψυγείο” των Κορσικανών εώς το τέλος της χρονιάς...