Τζούρασεκ: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ, νέα νίκη με Ολυμπιακό»

Ο Άρης θα πρέπει εκμεταλλευτεί το μομέντουμ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Νέβεν Τζούρασεκ

Τζούρασεκ: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ, νέα νίκη με Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζούρασεκ:

Για το αποτύπωμα που άφησε στους “κίτρινους” η πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση! Ξέρουμε ότι δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο. Δώσαμε χαρά στους φίλους της ομάδας, που περίμεναν αυτή την πρόκριση και την ήθελαν πολύ, όπως κι εμείς! Επί της ουσίας, όμως, δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Έχουμε πάει στα προημιτελικά και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό».

Σχετικά με την συνέχεια της σεζόν και πόση ενέργεια έδωσε στον Άρη αυτή η πρόκριση, τόνισε: «Πραγματικά, μας έδωσε έξτρα κίνητρο και ενέργεια για τη συνέχεια αυτή η πρόκριση. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ντέρμπι.Ο αντίπαλός μας έπαιξε κι αυτός παράταση για το Κύπελλο,με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, τον βασικό ανταγωνιστή του Άρη για την τέταρτη θέση, όπως είναι διαμορφωμένη αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, είπε: «Πράγματι, είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό στη βαθμολογία. Θα πλησιάσουμε ακόμη πιο κοντά, στους δύο βαθμούς, αν τον νικήσουμε την Κυριακή. Επομένως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως και για αυτούς. Είμαστε έτοιμοι, όμως, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε άλλη μια σπουδαία απόδοση και θα πάρουμε και αυτή τη νίκη!».

Στον Τζούρασεκ τέθηκε ακόμη η ερώτηση για το παράδειγμα που έδωσε σε όλους τους παίκτες της ομάδας ο Χούλιαν Κουέστα, με την αυταπάρνησή του να αγωνιστεί τραυματίας απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη (17/1) και μάλιστα να είναι ο κορυφαίος του αγώνα. Ο Κροάτης τον αποθέωσε, λέγοντας: «Ο Χούλιαν ήταν ο ήρωάς μας την περασμένη Τετάρτη! Δεν γνωρίζω αν το ξέρει ο πολύς κόσμος, αλλά είχε πρόβλημα τραυματισμού και έπαιξε με αυτό. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, παρότι τραυματίας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν. Είναι πραγματικά ο ήρωάς μας!».